sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lapsimessuja, syntymäpäiviä ja unelmaverhoja

Ihanaa aurinkoa aurinkoa aurinkoa =) Aikaa  kulunutkin enemmän ulkona auringosta nauttien kuin kotona koneen äärellä ja tämä näkyy blogissanikin jota en ole tämän kuukauden aikana päivittänyt kuin kerran, mutta nyt ajattelin pitkästä aikaa kuulumisiani päivitellä.

Aika kulunut normaalia perhearkea pyörittäessä, ulkoillessa ja siinä sivussa kotia sisustaessa. Sain hankittua olohuoneen verhotkin ja uskokaa tai älkää niin onnistuin hankkimaan haaveilemani joka paikasta loppuunmyydyt Vallilan turkoosit mandariiniverhot <3 Onni lykästi jälleen kirppistelemällä ;). Sain uudenveroiset verhot alle yhden verhon kauppahintaan. Oon niiiiiiiiiin onnellinen <3 =). Nyt on todella kauniit verhot ikkunassa ja ihana raikas ilme olohuoneessa. Verhot saivat toki kaverikseen myös turkoosin torkkupeiton ja pöytäliinan sekä turkooseja kynttilöitä. Mii laik =).

Eilen käytiin koko perheen voimin lapsimessuilla. Kyllä oli taas hulinaa ja vilinää. Ja voi sitä ihmismäärää =/. Välillä oltiin vaunujen kanssa jumissa ihmis-vaunumassan keskellä. Messuilta tarttui mukaan lapsille uusia vaatteita, ihorasvoja, kuopukselle uusia lusikoita, luomu muroja, luomu "karkkeja", luomu puuroja sekä muutama kirja. Mukavaa oli ja ensi vuonna taas uudelleen.

Tänään olemme viettäneet minun syntymäpäiviäni =). Kävimme hieman ostoksilla, syömässä ja muutama vieraskin kävi. Herkuteltiin oikein kunnolla aurinkoisessa säässä <3.

Huomenna alkaa taas uusi viikko ja uudet kujeet. Vappu kovasti jo ovella kolkuttelee ja pitäisi alkaakin suunnittelemaan vappumenua ja /-ohjelmaa. Emme taida sen kummemmin mihinkään lähteä, mutta hyvä ruoka/juoma/seura/ilma jne. on aina tervetullutta =).

Hyvää ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille! Tämä suuntaa itsensä nyt teekupin ja hyvien ideoiden/ajatusten äärelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti