torstai 9. toukokuuta 2013

Aamukahvia rauhassa vesisateessa

Harmaata, tuulista ja sateista, siinä tämän aamun sää ulos katsoessa =(. Harmittaa, eilinen kun oli niin kaunis ja lämmin päivä. Olisin toivonut tästäkin päivästä yhtä kauniin. Kumpa voisikin toivoa mieleisensä sään jokaiselle päivälle =). Toisaalta olisiko sekään kiva jos aina olisi yhtä ihana, aurinkoinen ja lämmin päivä. Mikään ei kasvaisi kun ei sataisi vettä ja nekin viimeiset kasvit jne. jotka olisivat elossa kuihtuisivat kun eivät saisi vettä. Ehkä on kuitenkin ihan hyvä että ei itse voi vaikuttaa säihin. Kai se luontoäiti tietää milloin tarvitaan aurinkoa ja milloin vettä, vaikka joskus tarjolla on kyllä ihan liiankin kanssa sitä vettä.

Tämä aamu alkoi minulla jo klo.5 kun kuopus päätti olla niin nälkäinen että äidinmaito ei enää riittänytkään jatkamaan unia, joten se oli noustava laittamaan pienelle puuroa. Lautasellinen puuroa ja päälle maitoa sitten takaisin unille <3. Äiti tosin ei enää saanut unta, mutta hyödynsin hiljaisen hetken ja oman ajan juomalla aamukahvin rauhassa aamulehden parissa <3.

Vietimme eilen lasten kanssa koko iltapäivän ulkona nauttien ihanasta auringonpaisteesta sekä lämpimästä säästä. Söimme myös ulkona. Tätä onkin odotettu, ulkona syömistä =) <3 ja tottakai sitä että saa taas juoda kahvit pihalla ;). Ei tarvinnut illalla paljon nukkumattia kutsua kun uni vei pienet höyhensarille <3.

Nyt alkaa pikkuhiljaa loputkin perheenjäsenistä olla hereillä, joten se on aika suunnata perheen  kanssa tämän päivän viettoon. Mukavaa päivää kaikille sateisesta ja harmaasta säästä huolimatta =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti