tiistai 12. marraskuuta 2013

Ryhmien käynnistämistä vesisateessa

Tänään on taivaalta tullut vettä niin että sitä varmasti riittäisi useammalle viikolle. Tuuli ollut myös ajoittain niin kovaa että aikuisenakin ollut vaikeaa pysyä pystyssä =/.

Tänään virallisesti lähti käyntiin omat painonpudotus,painonhallinta ja hyvinvointiryhmäni =). Voi luoja tätä jännityksen määrää. Samaan aikaan olen todella innostunut ja jännittynyt tulevasta, mutta taitaa kuulua asiaan. Onko muita jotka luotsaavat omia ryhmiä? Siis ihan mitä tahansa ryhmää, ei tarvitse olla juuri painonpudotukseen/-hallintaan liittyvä. Olisi mukava vaihdella ajatuksia kanssasi =).

Viikonloppuna sunnuntaina oli isänpäivä <3. Onnittelut vielä kerran kaikille isille, isiksi tuleville ja isiksi aikoville =). Täällä isi herätettiin juhlapäivään onnittelulaululla ja lahjalla sekä herkkuaamiaisella. Myöhemmin tarjolla oli kahvi kaikilla ihanilla makeilla ja suolasilla herkuilla sekä tietenkin ruoka. Päivä sujui ihanan rauhallisesti yhdessä olemalla ja herkuttelemalla. Kyllä oli isän hymy koko päivän herkässä =) <3.

Hymyillen jatkuu alkanut viikkokin vaikka ulkona onkin synkkää ja myrskyisää. Ei anneta sen häiritä, vaan nautitaan syksystä kynttilöiden valossa viltin lämmössä =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti