maanantai 11. maaliskuuta 2013

Vahakankaillen kevättä kohti

Muutama viikko melkein taas vierähtänyt viimeisestä kirjoituksesta =/. En voi ymmärtää tätä ajan juoksua. Mulla ei selvästikään riitä vuorokauden tunnit kaikkeen mitä haluaisin/pitäisi tehdä.

Muutaman viikon aikana meidän perheessä on taas tehty kaikenlaista; vietetty esikoisen syntymäpäiviä, kirppistelty, leivottu, askarreltu, kyläilty, laskettu mäkeä, leikitty, pelailtu... ...! Olen yrittänyt kovasti myös laittaa kotia kevät kuntoon. Hyvällä mallilla alkaa olemaan. Vielä kun löytäisin jotkut kivat keväiset verhot ja maton olohuoneeseen. Pitkän etsinnän jälkeen löysin ruokailuhuoneeseemmekin vahakangasliinan tai itseasiassa vahakangasta josta ompelen liinan. En yleensä tykkää vahakangasliinoista, mutta lasten vuoksi (säästyy pöytäpinta ja helppo putsata) ajattelin sellaisen hankkia kun saatavilla nykyään tosi kivan värisiä sekä kivoja kuoseja ja liinat ovat nykyään enemmän kankaan näköisiä ja tuntuisia. Löysin sekä täysin valkoisen että kivan musta-valkoisen, sopuhintaan tietenkin ;).


Kangastus, Mosaic

Kangastus, Mosaic ja Vallilan valkoinen

Vallilan, valkoinen  



Näissä vahakankaissa on se hyvä puoli, että sekä värien että koon puolesta sopivat myös meidän olohuoneen pöydälle. Kyllä pöytäpintojen siivoaminen näiden liinojen ansiosta helpottuu ja silti kaunis kodin ilme säilyy. Iso peukku  =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti