keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Laivailua ihanien ystävien kanssa

Taas mennyt aika nopeasti eteenpäin..huh, ei perässä tahdo pysyä.

Kävimme viikonloppuna yhdessä ystäväperheen kanssa Tukholman risteilyllä. Kyllä oli mukava matka. Tuli nautittua hyvästä ruoasta, juomasta, seurasta ja yhteisestä kiireettömästä ajasta. Lapsille oli järjestetty kaikenlaista hauskaa ohjelmaa laivalle kun oli hiihtolomaviikko alkamassa. Näytöksiä, kilpailuja, erilaisia uusia leikki-sekä pelipaikkoja jne. Isoimmat kävivät myös laivan elokuvissa katsomassa Ice age 4 -elokuvan sillä aikaa kun pienimmät olivat päiväunilla. Tukholmassa kävimme lasten kanssa leikkipuistossa, kävelemässä ja maisemia katselemassa sekä syömässä. Kaupoille emme viitsineet lähteä, koska meidän neljän aikuisen lisäksi meillä oli kuusi lasta matkassa ja he tuskin olisivat kauppailua jaksaneet. Paljon teimme kaikkea kivaa ja hauskaa yhdessä =), sekä lapsilla että aikuisilla oli hauskaa ja sehän on pääasia.

Olen tykästynyt kovasti LUNDMYR of Sweden -sarjaan. Ostin matkaltammekin kuopukselle kolme sarjan tuotetta. Voin laittaa kuvia niistä kun saan ne kuvattua. Minua miellyttää kovasti sarjan väritys ja kuosit. On myös kiva kun sarjasta löytyy vaatteiden lisäksi ruokailuvälineitä, leluja, hoitotarvikkeita jne. Netissäkin myydään näitä LYNDMYR of swedenin tuotteita. Kaksi suosikki nettikauppaani ovat babyshop.com ja KidsBrandStrore.fi. Babyshopissa on laaja valikoima sarjan tuotteita, kidsbrandstoressa hieman suppeampi.

Tein viime viikolla uusia kirpputori löytöjäkin, voin laittaa niistäkin kuvia tänne. Voin laittaa samalla kuvia muistakin viime aikaisista kirpputori löydöistäni.

Nyt toivotan aurinkoa päiväänne =). Minä lähden nauttimaan kahvista ja rakentelemaan palapelejä =).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti