lauantai 9. helmikuuta 2013

Vauhdikasta äkkilähtöilyä kevään tunne rinnassa

Miten voikaan olla ihmisellä näin kauheasti kaikenlaista reilu viikon aikana. En ole tännekään kuulumisiani kerennyt päivittämään :(. No nyt ajattelin sen tehdä kun lapset taas nukkumassa.

Viimeiset pari viikkoa on meidän perheessä olleet hyvin vauhdikkaita. Lastenhuoneiden siivousprojektissakin hurahti muutama päivä ja kyllähän sitä hyvää myytävää tavaraa sekä vaatetta sieltä taas löytyi. Laitoin siis jälleen hyvää kiertämään =). Olin myös äkkilähdöllä anopin ja kahden nuorimmaisen kanssa Tukholman risteilyllä. Kyllä oli hauska reissu. Sielläkin kaikenlaista sattui eikä kaikki ollut niin mukavaakaan mm. jäätiin Tukholman metron hissiin ja voin sanoa että ei ollut mitenkään miellyttävä kokemus :/. Onneksi kuitenkin päästiin pois, mutta en enää yhteenkään hissiin tämän jälkeen siellä mennyt. Tyttö nautti jälleen pallomerestä ja muumidiskossakin kävi hieman tanssahtelemassa muumin ja pikku myyn kanssa <3. Mies oli meidän Tukholman risteilyn aikana hieman sisustanut ja maalannut meidän aikuisten makuuhuonetta uuteen uskoon ja täytyy sanoa että kyllä silmää miellytti =). Vaikka kyllä verhoista hieman kommenttia annoin kun ikkunaan olivat eksyneet verhot jotka oli tarkoitus laittaa kokonaan pois, mutta vielähän nuo tuolla ikkunassa tuntuu olevan joten ei ne sitten tainneet kuitenkaan niin kauheat ollakaan koska sinne ovat jääneet.

Kyllä huomaa että kevät pikkuhiljaa tekee tuloaan. Minulla jo pyörii kovasti sisustus ideoita mielessä ja sormet syyhyää päästä toteuttamaan niitä. Miehelläkin selvästi kevättä rinnassa kun makuuhuoneen laittoi keväisemmäksi (vaaleampaa sävyä) ;). Paljon on siis kaikkia hyviä ideoita ja odotan että pääsen niitä toteuttamaan. Tosin samanaikaisesti murehdin ajan riittämättömyyttä, mutta jospa ottaisinkin sellaisen tavoitteen että vähän joka päivä jotakin eikä kerralla niin paljon. Miten teillä muilla on, vaikuttaako teillä kevääntulo kodin sisustukseen? Vaihdatteko värejä seinissä, tekstiileissä tms.? Olisi kiva kuulla miten kevät teihin muihin vaikuttaa =).

Mutta nyt suuntaan itseni silityspuuhiin ennen kuin pienimmäiset herää uniltaan.

Hyvää viikonloppua kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti