torstai 28. helmikuuta 2013

Uutta ja ihmeellistä iPad mineilyä auringonpaisteessa

Taas aika kulkenut ihan siivillä. Pieni tauko tuli blogin kirjoittamiseenkin kun tietokone hajosi =( ja tottakai pahimpaan mahdolliseen aikaan kun myynti-ilmoituksia netissä ja silloin tietenkin juuri ostajat liikenteessä. Siinä sitten mies hoitaa osan ilmoituksista töissä ja minä kännykällä =p huh. Onneksi nyt kuitenkin uusi kone kotona, tosin tämäkin vaatii totuttelua kun mentiin hankkimaan iPad mini. Ihanan pieni ja kevyt tämä kyllä on, mutta kyllä vaatii vielä opettelua. Olen kuitenkin onnistunut luomaan tällä jo näinkin paljon tekstiä tännekin, joten eiköhän tämä tästä ala pikkuhiljaa sujua ;).

Vietimme tiistaina anopin, kahden nuorimmaisen (esikoinen oli vielä etelän lämmössä <3 ) ja äitini kanssa kirppispäivää. Kiersimme koko päivän kirpputoreja ja kyllähän niistä taas muutamia löytöjä tarttui matkaan =) mm.tytölle vanhoista paperinukeista tehty taulu, muutama lasten lasi, tuttipulloja ja puujuna. Laitan tänne taas kuvia kunhan ensin opin tämän uuden koneen kanssa kuvia tänne laittamaan =D.

Huomenna olisi taas perjantai ja viikonloppu alkaa. Minkälaisia suunnitelmia olette viikonlopuksi tehneet? Me ajateltiin perheen kanssa tehdä jotakin hyvää ruokaa ja ulkoilla mahdollisimman paljon kun viikonlopuksikin luvattu aurinkoisia päiviä. Ihana aurinko <3.

Nyt lähden taas jo totuttuun kahvin keittoon ;) ja otan pinon sisustuslehtiä viereen =) ..ideoita ideoita!

Ihanaa ja aurinkoista päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti