maanantai 28. tammikuuta 2013

Katkonaista unta ja kierrättämistä

Niin taas yksi viikko vierähti ja uusi viikko on aluillaan. Paljon taas tapahtui meidän perheessä viime viikolla. Ulkoiltiin, leikittiin ja pelattiin. Käytiin myös kylässä ja meillä kävi vieraita. Niin on paljon ollut kaikenlaista, että ei ole blogiakaan kerennyt päivittämään. Mutta nyt ajattelin sen tehdä kun pienimmät nukkumassa ja isoin koulussa <3.

Meillä tosiaan oli viime viikko hyvin ohjelman täyteinen. Paljon kaikenlaista touhuamista oli ja siinä ohessa yöunetkin jäi muutamina öinä hieman katkonaisiksi. Pientä univelkaa siis havaittavissa. Keskimmäinen lapsista valvotti viime viikolla muutamina öinä ja jälleen viime yönä oltiin hereillä reilun tunnin ajan. Normaalisti neiti nukkuu todella hyvin ja koko yön läpi. Luulen kuitenkin että tämän hetkinen unirytmin sekaisuus johtuu siitä että neiti jätti tutin pois kokonaan käytöstä. Ei ole aiemmin tarvinnut tuttia kuin päivä- ja yöunille, mutta nyt jätettiin uniltakin pois. Päiväunet ovat sujuneet hyvin, mutta jotkin yöt ovat olleet levottomampia. No pian tämä ohi menee.

Tänään ajattelin aloittaa siivoamaan lastenhuoneita ja käydä kaikki lasten lelut sekä vaatteet läpi. Paljon kertynyt kaikenlaista tavaraa ja pieniä vaatteita tuntuu jokaisen vaatekaapista löytyvän. Laitetaan hyviä kiertämään eteenpäin <3 Kirppis ja kierrättäminen <3. Minä olen kova käymään kirpputoreilla. Nykyään on paljon ihania ja siistejä kirpputoreja jotka eivät edes tunnu kirpputoreilta. Tässä yksi oikein hyvä esimerkki Vadematarha -kirpputori Kotkassa http://vadelmatarha.fi/ .Täältä olen tehnyt hyvin pienellä rahalla paljon tosi hyviä löytöjä. Voin laittaa joitakin kuvia löytämistäni vaatteista kun saan niitä kuvatuksi =). Yritän opettaa myös lapsilleni kierrättämistä. Vanhin lapsistani, joka on poika, kysyy jopa minulta aina välillä että "äiti koska mennään taas kirppiksille" =). Saamme kirpputoreilla kulumaan useamman tunnin kun oikein innostutaan =).

Mutta nyt suuntaan itseni seuraavan sanonnan siivittämänä lastenhuoneiden tavaroiden ja vaatteiden kimppuun;

"Toisen romu on toisen aarre"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti